netherlands germany france united-kingdom

05/05/2016 update

 Van de Heffinck nieuws 4/05/2016

Het mooie lenteweer is er eindelijk!
Veulentjes worden geboren, het gras groeit goed en de zon straalt, bijgevolg worden de merries mooi hengstig! Dus tijd om te denken aan een gepaste hengst voor jullie merrie!

Wij hebben voor 2016 een ruime keuze aan dekhengsten, van zowel bewezen springtoppers als jonge beloftevolle kwaliteitshengsten!

Na een sabbatjaar van H&M Cabrio van de Heffinck start hij het komende weekend in de GCT Hamburg, Cabrio heeft ondertussen bewezen dat hij zijn springgenen doorgeeft aan zijn kinderen nl.:
Hector vd Abdijhoeve, Geisha en Ghandi van Orshof, Hermanie, Hallo c,…

PKZ Contact vd Heffinck heeft zijn fokkwaliteiten al bewezen met o.a. volgende nakomelingen: Grand Cru vd vijf Eiken, Hacienda d’eversem, Benji vh Goteringenveld,…

Cooper en Jamal vd Heffinck zijn nu gestald bij ruiter Damien Plume die deze 2 hengsten op internationale wedstrijden zal uitbrengen.
Van onze Caretino zoon Cooper vd heffinck  hebben we ook al verschillende goede nakomelingen gezien o.a.: Instit de Jucaso en VDL Groep Jos van d’abdijhoeve,…. Van deze VDL groep Jos vd abdijhoeve is er bij ons diepvriessperma beschikbaar.
Jamal gaf vorig jaar dan weer het BWP kampioenveulen nl. Perle vd donkhoeve!

Na de finalewinst van Kafka vd Heffinck in de hengstencompetitie heeft hij ondertussen 3 cyclussen van de 6-j goed gesprongen, in Lier behaalde hij een 15e plaats! https://youtu.be/LEMAr7GetM8 Ondertussen krijgt hij een beetje vakantie om dan in juli opnieuw de draad op te nemen. Zijn nog jonge nakomelingen zien er alvast veelbelovend uit!
Verder zijn hier ook de interessant gefokte 3jarige zoon van kannan x clinton x heartbreaker Nic Nac Quality en een zoon van Tornesch x Cooper x Clinton Nathan vd Heffinck in vers sperma beschikbaar.


Wij hebben diepvriessperma beschikbaar van volgende toppers:
Cornet Obolensky                                         Comme il faut
H&M Tornesch                                                Carinjo HDC
Urano de Cartigny                                        
MJT Nevados S (world champion 7y old 2015)

 

FOTO ’s en VIDEO ’s: www.vdheffinck.be

Vragen en meer info contacteer ons:

Van de Heffinck bvba
Goeiingen 14
9940 Evergem
093573810
info@vdheffinck.be

Go back

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant.
Learn more