netherlands germany france united-kingdom

Korting op Cabrio dekgeld tot 1/07/2016

 De 14-jarige Holsteiner hengst H&M Cabrio van de Heffinck (Cassini I x Calato x Masetto) draait weer volop mee op het hoogste niveau! De winnaar van de Rolex Grand Prix in Calgary heeft er een lange rustperiode op zitten, maar heeft de laatste weken weer zijn kwaliteiten in de ring laten zien. Zo behaalde hij met Olivier Philippaerts in het zadel nog een 6e plaats in de 1m60 hoge Grand Prix van Wiesbaden.

Deze prestaties zijn ook de bondscoach niet zomaar voorbij gegaan. Olivier en H&M Cabrio van de Heffinck zijn opgeroepen voor de belangrijke landenwedstrijd van Sankt Gallen over 2 weken.

Daarnaast laten zijn fokproducten ook meer en meer van zich horen. Zo behaalde de amper 9-jarige Hector van d’Abdijhoeve afgelopen zaterdag nog een 4e plaats in de Global Champions Tour Grand Prix van Madrid. Vorige maand werd hij met Bertram Allen ook al 3e in de Grand Prix van Mexico.

Voor de fokkers is er ook nog goed nieuws te melden. Zo loopt er vanaf heden tot 1 juli 2016 een actie op het dekgeld van deze fantastische hengst! Het dekgeld zal tijdens die periode niet 1.500 euro bedragen, maar 1.250 euro. Een korting van 250 euro!
Cabrio staat ter dekking bij zowel Stoeterij Dorperheide als Van De Heffinck.

Go back

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant.
Learn more