netherlands germany france united-kingdom

Foncetti naar de emiraten

Na o.a. de mooie prestaties, onlangs nog in de GP Mechelen, van Thibeau Spits & Foncetti vd heffinck werd de interesse in deze topper steeds groter… Met het oog op de Olympische spelen heeft het team van UAE onze hengst Foncetti vd heffinck aangekocht die verder onder het zadel van Humaid Abdullah Al Humairi zal verschijnen. We wensen deze combinatie alvast alle succes toe!!

Foncetti wordt ook Elite hengst bij het BWP waar hij in 2017 werd goedgekeurd en toen voorgesteld door Melanie Hamerlinck die hem ook als 4 jarige uitbracht. Als 5 jarige sprong hij meerdere knappe rondes in de cyclus gereden door Tim Van den Broeck. Nadien bracht hij een periode door bij Loewie Joppen waarna hij van daar naar de stallen van Spits ging en zijn internationale carrière verder kon uitbouwen.

We bedanken al deze betrokkenen en uiteraard ook dank aan de fokkers die hem gebruikt hebben de voorbije jaren.

We hebben nog diepvriessperma ter beschikking en uiteraard blijven we als Van de heffinck staan voor jonge kwaliteitsvolle hengsten die opgebouwd worden voor een succesvolle internationale carrière in de jumpingsport.

#webreedandsellchampions

@eklundastuteri

@thibeauspits

@stalspits

Retour

Ce site utilise des cookies. De cette façon, nous pouvons faire en sorte que votre expérience de navigation soit encore plus agréable.
En savoir plus